U okviru realizacije projekta „Identifikovanje i promocija mjera i aktivnosti na zaštiti reproduktivnog zdravlja mladih“, 27. marta 2019. godine održan je sastanak sa v.d. direktorom i doktorima medicine, zaposlenim u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Trebinje.

Tom prilikom okvirno su predstavljeni rezultati istraživanja, provedenog za potrebe ovog projekta, i zatraženo mišljenje zdravstvenih radnika u vezi sa uvođenjem posebnog predmeta u sistem obrazovanja, koji bi se odnosio na zaštitu zdravlja uopšte, a posebno reproduktivnog zdravlja mladih.

S obzirom na njihovo stručno mišljenje i iskustvo, doktori medicine iznijeli su izuzetno racionalne stavove i mišljenja koja bi bila sprovodiva u praksi i dala najbolje rezultate, što je dijelom i uobličeno kroz zaključne stavove Udruženja vezane za ovaj projekat.

Izražavamo izuzetnu zahvalnost v.d. direktoru Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Trebinje, dr spec. Branki Drašković i svim doktorima medicine za saradnju i učešće na pomenutom sastanku.

Postavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prikaži dugmad
Sakrij dugmad